Saturday, January 17, 2009

batu kristal tampal


alhamdulilah... impian nak jadi peniaga batu kristal tampal yang siap design menjadi kenyataan.

apa yang menarik tentang batu kristal ni.. plastik yang digunakan boleh ditekan terus dengan iron. tak kan cair punya.....

stok produk dah ada tapi belum sempat lagi dipaparkan pada hari ini.

1 comment:

  1. macam mana nak tampal ye.. kalau yang ada plastik je tu, terus iron kan.. tapi kalau ada plastik then ada pulak kain kapas sekali melekat kat batu tu, cam ne pulak?
    Thanks...

    ReplyDelete